Vestig je bedrijf in SugarCity

Het oude suikerfabriek terrein wordt ontwikkeld tot een levendig, nieuw gebied waar business en vrije tijd perfect samenkomen; met restaurants, jachthaven en een supermarkt. De SuikerSilo’s zijn getransformeerd in hypermoderne kantoren en verschillende industriele panden zijn al de thuisbasis van toonaangevende bedrijven. SugarCity ontving de Prix d’Excellence van FIABCI International in 2011, in de categorie ‘Environmental Conservation’ en is bestempeld als een van de meest controversiële herontwikkelingen van industrieel erfgoed in Europa. Bekijk hieronder ons aanbod en vestig ook jouw bedrijf in SugarCity!

De Suikersilo's

Op het oude CSM fabrieksterrein staan de inmiddels iconische SuikerSilo’s. Deze dienden decennialang als suikeropslag. Inmiddels huisvesten de 50-meter hoge torens hypermoderne kantoor- / bedrijfsruimte(s) waar veel creatieve bedrijven en showrooms gevestigd zijn.

Meer informatie

Pakhuis

Inspirerende kantoorruimte met industriële uitstraling. Het kantoor is gelegen op de eerste verdieping van een gerenoveerd pakhuis. Tot aan 1889 startten de arbeiders van de CSM-suikerfabriek hun werkdag in het Pakhuis.

Meer informatie

Timmerwerkplaats

Op het oude fabrieksterrein van het iconische SugarCity ligt de Timmerwerkplaats. Hier werd eind 19e eeuw aan het onderhoud van de suikerfabriek gewerkt. De rauwe, industriële ruimte is inmiddels getransformeerd tot een prachtige kantoorruimte.

Meer informatie

Kasteel

Aan de Haarlemmerstraatweg staat het oudste gebouw van het SugarCity-terrein, namelijk het Kasteel Swanenburg, afkomstig uit 1645. Dit prachtige, opvallende rijskmonumentale pand ademt historie en betreft een stations- en zichtlocatie.

Meer informatie

Poortgebouw

Het Poortgebouw leent zich uitstekend als kantoor- of showroomruimte en biedt een fantastische uitzicht op het gehele SugarCity-terrein en de omgeving.

Meer informatie

Deze merken en bedrijven hebben SugarCity al ontdekt!

Meetings & Events

SugarCity Events is dé industriële evenementenlocatie van dit moment. Sinds 2014 is werkt het team van SugarCity Events hard om zo veel mogelijk bezoekers te laten genieten van de rauwe, roestige en ongepolijste fabrieksruimtes. SugarCity Events blijft zich ontwikkelen en groeien, waardoor er steeds weer nieuwe mogelijkheden ontstaan. Meer informatie over SugarCity Events vind je op de website www.sugarcityevents.com.

Website

Laat je inspireren!