Rogue One, a Star Wars story

Op 13 december 2016 ging de nieuwe film uit de Star Wars serie in première: Rogue One. De première werd georganiseerd voor pers en een selecte groep Star Wars-fans. Speciaal voor hen is de Pulppersloods deze dag omgetoverd tot een ware 3D bioscoop.

Tijdens de premièreavond kreeg eerst de pers de gelegenheid om de uniek opstelling in de locatie te bekijken. Bij het ontvangst van de groep fans werd iedereen warm ontvangen in de Binnenstraat, waar verschillende live-action figuren uit de film het publiek stond op te wachten.
Na het ontvangst werd het publiek binnen gelaten voor de allereerste preview van de nieuwe Walt Disney film. De avond werd afgesloten met een afterparty voor de gasten, waarbij de eerste recensies vorm kregen.

Het verhaal speelt zich af tussen de Star Wars films deel 3 en 4 en verklaart hoe de rebellen aan de geheime plannen voor de Death Star komen. Veel critici zijn enthousiast over de film. In de recensies komt veelal terug dat de film realistischer is dan de voorgaande delen.

Film premiére
After Party
Disney event

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact op met SugarCity Events, zij denken graag met je mee!

Neem contact op