SuikerSilo's - Bedrijfsruimtes (te huur)

Inspirerende bedrijfsruimtes
Op het oude CSM fabrieksterrein staan de inmiddels iconische SuikerSilo’s. Deze dienden decennialang als suikeropslag. Inmiddels huisvesten de 50-meter hoge torens hypermoderne kantoor- en bedrijfsruimte(s) waar veel creatieve bedrijven en showrooms gevestigd zijn. Dit zorgt voor een heel fijne dynamiek onderling. 

Duurzame ontwikkeling
Duurzaamheid stond bovenaan tijdens de herontwikkeling van de SuikerSilo’s naar kantoren. Zo hebben de SuikerSilo’s energielabel ‘A’ gekregen en wordt gebruik gemaakt van duurzame energie dankzij een WKO-installatie. In de avond zorgen de SuikerSilo’s voor een fonkelend kleurenspel dankzij de honderden gekleurde LED-lampjes in de kaders van de ramen. Kortom, de SuikerSilo’s zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een unieke kantoor-, bedrijfs- of showruimte! 

Bedrijfsruimtes te huur
De SuikerSilo’s hebben ruimtes te huur vanaf 171 m² (VVO). Dit is één vierde deel van een complete etage. De ruimtes zijn modulair, (bij)huren kan per kwart etage met de optie tot het huren van een complete verdieping.

Kantoor- en bedrijfsruimtes
Afgesloten parkeerterrein
Panoramisch uitzicht
Vanaf 171 m²

Interesse om hier je bedrijf te vestigen?

Neem direct contact op met Zino. Of vul je gegevens in, dan nemen wij binnen één werkdag contact met jou op.

Zino Prins - Real Estate Business Development

+31 (0) 23 541 11 45
zprins@cobraspen.nl