Home Nieuws SugarCity symboliseert nieuwe fase met nieuwe visual identity

SugarCity symboliseert nieuwe fase met nieuwe visual identity

Er is ruim 10 jaar onderhandeld, ontworpen en gebouwd, en vandaag is het outletcentrum een feit! Met de opening van Amsterdam The Style Outlets gaat SugarCity een nieuwe fase in. Om dit te vieren komt SugarCity met een nieuwe visuele identiteit.

De ontwikkelingen op het SugarCity gebied gaan snel, en met de komst van het outletcentrum is een belangrijke stap richting de uiteindelijke invulling van SugarCity gezet: een bruisend, levendig gebied waar recreatie en business elkaar vinden. Met alle ontwikkelingen op het terrein zelf, konden ook het logo en de website niet achterblijven; hét visitekaartje van de nieuwe ‘suikerstad’.

Mock-up-Website-SugarCity

Nieuw logo en website
Cobraspen Groep, de ontwikkelaar van SugarCity, heeft marketingbureau Loyals in de arm genomen voor de complete visual identity en New Fountain voor de website. Het uitgangspunt was een huisstijl en website creëren die de dynamische ontwikkelingen van SugarCity recht doen. Peter Dunselman, marketingmanager SugarCity: ‘’Het nieuwe logo lijkt in de basis op het oude logo, maar is veel kleurrijker en heeft door de schuine kleurvlakken een zekere dynamiek. Dit weerspiegelt de veelzijdigheid van het SugarCity terrein.’’ De twee cirkels in het logo symboliseren de iconische SuikerSilo’s op het terrein. Ook de compleet nieuwe website is een verademing om naar te kijken en is echt ingericht op de toekomst van het terrein. ‘’We hebben nu een website die alle aspecten van SugarCity belicht. In één oogopslag is duidelijk wat er allemaal te doen, beleven en zien is’’, vervolgt Peter Dunselman.

SugarCity-Brand-slides

Steigerdoek van formaat
Eén van de eerste uitingen waar het nieuwe logo op is gebruikt, is het énorme (800 m2) steigerdoek boven het Poortgebouw. Bekijk hier het filmpje van ‘the making of’ bij Drukbedrijf tot de installatie op het gebouw zelf!

SugarCity Reclamedoek Poortgebouw