Home Nieuws Het Leiderschapsboek voor Vrouwen – Het eerste boek uit de SuikerSilo’s

Het Leiderschapsboek voor Vrouwen – Het eerste boek uit de SuikerSilo’s

Het Leiderschapsboek voor Vrouwen
Het eerste boek uit de suikersilo’s

Deze week is Het Leiderschapsboek voor Vrouwen verschenen. Het boek is geschreven door Marja Wagenaar, directeur van Leadershipint. Leadershipint. is al ruim vijf jaar gevestigd in de suikersilo’s. Het boek is daar dan ook ontstaan. Leadershipint. is een consultancybedrijf gespecialiseerd in leiderschapsvragen.

Het eerste exemplaar van dit boek wordt op 3 september a.s. aangeboden aan de voorzitter van de Sociaal Economische Raad, mevr. Mariëtte Hamer. In de media is er veel aandacht voor het verschijnen van dit boek.

Het Leiderschapsboek voor Vrouwen is een compleet en overzichtelijk boek, boordevol praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden. Met onderwerpen als het bouwen van je reputatie, verticaal netwerken, het naar je hand zetten van de ongeschreven regels, strategisch werken en het realiseren van je droombaan. Jezelf wegcijferen op het werk en denken dat de beloning vanzelf wel komt, behoort met deze aanpak voorgoed tot het verleden. Het resultaat: meer zichtbaarheid, meer successen, meer ruimte voor eigen ontwikkeling en voor vervolgstappen.

Dit is wereldwijd het eerste boek waarin de complete carrièrecyclus van vrouwen aan bod komt. In dit boek introduceert Marja Wagenaar een nieuw en krachtig principe: de 50/50 methode. Met als doelstelling dat vrouwen het heft in eigen handen nemen in elke fase van hun carrièrecyclus. Het uitgangspunt? Besteed de helft van je tijd en energie aan organisatiedoelen, en gebruik de andere helft om tijdens je werk  je persoonlijke carrièredoelen te realiseren. Zo help je niet alleen de organisatie, maar ook jezelf vooruit.

Klik hier voor meer informatie over het boek.