Home Nieuws Factory Outlet komt naar SugarCity

Factory Outlet komt naar SugarCity

Vorig jaar tijdens de Nieuwjaarsrede van Burgemeester Bruijn (Haarlemmerliede) sprak hij zijn goedkeuren uit over de komst van een Factory Outlet op het SugarCity terrein in Halfweg/Zwanenburg. Gisteravond kon de burgemeester in de Nieuwjaarsrede voor 2013 met vreugde mededelen dat The Style Outlets naar SugarCity komt. Eind december heeft de Joint Venture MAB Development/NEINVER het contract getekend met Cobraspen, de ontwikkelaar van het gebied. De ontwikkeling van de outlet center bedraagt 25.000 vierkante meter.

Twee weken eerder werd het station voor SugarCity al geopend wat de bereikbaarheid van het gebied zeer ten goede komt. De kenmerkende silo’s zijn al jaren bekend in de omgeving, vanaf 2014 zal hier begonnen worden met de bouw van een outlet center. De outlet center zal SugarCity The Style Outlets gaan heten.

Cobraspen is al 12 jaar bezig met de ontwikkeling van SugarCity en hiermee is de trend gezet voor het gebied. We verwachten dat meerder mode en design bedrijven zich gaan vestigen in de nabije omgeving.

SugarCity The Style Outlets