Polestar 2 Handover Event

Producent Talpa heeft voor het achtste seizoen van The voice of Holland opnieuw voor de industriële locatie SugarCity gekozen! Gedurende zes opnamendagen zijn de afleveringen van The Battles en The Knockouts gefilmd. De kandidaten strijden in The Battles van The voice of Holland voor een plek in de live shows. Door de vele talenten was ook dit jaar een extra ronde nodig; The Knockouts. Tijdens dit onderdeel is dit jaar een volledige nieuwe setting gecreëerd. In de junior versie van het programma The voice Kids krijgen ook de kids de kans zich te bewijzen in de ring.

​De opnames vonden plaats in september en oktober van 2016. In ruim drie weken is de gehele locatie volledig ingericht tot tv-studio en weer leeg opgeleverd. Om het decor compleet te maken is er een extra ketel gebouwd op de begane grond waar vanuit ook camerabeelden worden gemaakt. Tussendoor werd de locatie meerdere keren omgebouwd, om de verschillende elementen te kunnen filmen tijdens de opnamedagen. Per opnamedag werden ongeveer 300 personen publiek ontvangen, die de kandidaten vol enthousiastme aanmoedigden.

In de voorbereiding op de terugkomst van The voice of Holland zijn meerdere wensen gerealiseerd, waaronder de uitbreiding van de internet mogelijkheden en de isolatie van het productiekantoor. Ook is het platform van de trappen vergroot. Waar de trappen samen komen was hierdoor ruimte voor een vernieuwde setting bij ‘The Knockouts’.

De industriële uitstraling van SugarCity past perfect bij het decor van The Battles. De boksring krijgt een extra dimensie door het atrium en het gebruik van de eerste verdiepingsvloer. De locatie versterkt de setting van de rondes van de The voice of Holland.

De opnames vanuit SugarCity zijn uitgezonden tussen 2 december 2016 en 6 januari 2017 op RTL4.
De afleveringen van The voice Kids zijn te zien vanaf 31 maart om 20:30 op RTL4.

Voor meer informatie ga je naar de site van The voice of Holland.

TV-uitzending
SugarCity Middenfabriek
TALPA

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact op met SugarCity Events, zij denken graag met je mee!

Neem contact op