Home Nieuws Teststraat op SugarCity terrein

Teststraat op SugarCity terrein

Nu er steeds meer versoepelingen komen, neemt ook het werken op locatie toe. Om als werkgever een veilige en verantwoorde werkomgeving te creëren, biedt preventief testen een uitkomst. Op maandag 17 mei heeft SugarCity in samenwerking met Werknemers Testen een corona snelteststraat geopend op het parkeerterrein van SugarCity.


Gratis coronatest voor bedrijven

Bedrijven kunnen zich aanmelden bij Werknemers Testen, waarna werknemers zich gratis kunnen laten testen. Omdat de uitslag al binnen 30 minuten bekend is, kunnen medewerkers bij een negatieve uitslag eigenlijk al gelijk weer aan de slag. De teststraat op het SugarCity terrein is de eerste testraat in Halfweg, en is door de strategische ligging tussen Amsterdam en Haarlem uitstekend te bereiken – ook met het openbaar vervoer.

teststraat SugarCity in Halfweg

Zorgeloos naar werk

De gratis covid-19 sneltest is vooral interessant voor organisaties waar werknemers niet thuis kunnen werken. Bijvoorbeeld organisaties in de logistiek en distributie, retail, productiewerk en contactberoepen. Maar ook op kantoren waar het niet altijd mogelijk of handig is om thuis te werken, en waar afstand houden een uitdaging vormt.

Ben jij als bedrijf ook geïnteresseerd in het gratis testen van je werknemers? Lees er meer over op onze informatiepagina.